Darina Schatman

Mitt namn är Darina Schartman och har flyttat till Sverige för 18 år sedan.

 

Min resa i Sverige har haft många motgångar, många hinder och problem men med hjälp av min utbildning som mental tränare och livscoach har jag med lätthet klarat dem och kunde förvandla det till framgångar. 

Jag jobbade som lärare och förskollärare under 15 år. Under tiden var jag ledare, biträdande förskolechef som alltid var tvungen att leverera mer än 100%. Prioritering var alltid i första hand alla andra och jag lyssnade aldrig på egna behov.

 

Det var en dag för 9 år sedan då min smarta kropp sagt upp sig. Plötsligt var det inte så lätt att bara gå upp från sängen. Jag blev liggande, deprimerad, utbränd och hade 7 åring som tog hand om sin mamma.

Oj något har gått fel! Det var jag som skulle ta hand om honom inte åt andra hållet. 

Jag bestämde mig att jag var viktig och behöver prioritera rätt och prioritera mig själv. Men för att en förändring skulle hända behövde jag göra saker annorlunda. Det var dags att investera i mig själv.

Jag började utbilda mig, skaffade mentorer i olika områden i mitt liv.

Idag är jag en entreprenör, mentor, utbildare och coach med stark vision att hjälpa andra leva sin fulla potential och leva livet, inte överleva. 

 

Jag har en stor passion att jobba med drivna människor som vill ha ut mer från livet och vill vara de som skapar sin framtid.

Mina starkaste värderingar är familj, förändring, utbildning, stark självbild och optimism.

Idag hjälper jag drivna föräldrar, lärare och ledare som vill ha mer av allt som livet erbjuder, minska stress, press, ångest och skapa lycka, glädje, hälsa, framgång och pengar!

 

Tillsammans ändrar vi motgång till framgång.

Älskar positiv psykologi och jag har tagit coaching certifikat hos en världskänd Finsk psykolog Ben Furman som har förändrat mig och mitt tankesätt.

 

Efteråt ser jag inte problem.  För bakom varje problem finns ännu mer problem, istället lägger jag fokus på att se lösningen i varje problem.

Jag tror att när studenten är redo kommer läraren och så var det i mitt fall. 

Nästa viktiga steg i mitt liv var att jag blev förälskad i NLP. Jag har utbildat mig både som livs master och business NLP practitioner och har praktiserat NLP både i hem, arbete och med mina kunder. Jag upptäckte hur lätt det är att få ändring i livet med enkla strategier och metoder för att få det resultat man vill.

 

Med rätt tankesätt och rätt vägledning kan alla leva lyckligt, glatt och harmoniskt liv. 

Efter det startade jag mitt första företag, började samarbeta med andra och vågade investera i olika projekt, köpte mina första fastigheter. 

 

Plötsligt kunde jag bara se möjligheter och inte problem. 

Resor blir en del av mitt liv både för mig och min familj. Vi träffade och lärde av många framgångsrika, drivna företagare världen över.

 

Jag började leva mitt dröm liv och fortsätter sätta nya drömmar som jag planerar uppfylla. Det jag kom fram till på min utvecklingsresa är att vi kan ha balans i vårt professionella och personliga liv. Vi kan leva lyckligt liv. 

Det handlar mycket om prioritering, planering, självbild och kunna önska sig det vi vill ha. 

 

Mark Wahlberg   coach Darina Schartman
Mel Gibson and Darina Schartman
John Travolta, coach Darina Schartman