Darina Schatman

Vem är jag? Mitt namn är Darina Schartman och har flyttat till Sverige för 17 år sedan.

 

Min resa i Sverige har haft många motgångar men med hjälp av min utbildning som mental tränare har jag med lätthet klarat dem och kunde förvandla det till framgångar. 

Idag är jag en entreprenör, mentor och utbildare med stark vision att hjälpa andra leva sin fulla potential och leva livet, inte överleva. Jag har en stor passion att jobba med drivna människor som vill ha ut mer från livet som de lever nu och vill vara sin egen chef. 

Mina starkaste värderingar är familj, frihet, förändring, utbildning och optimism.

Idag hjälper jag drivna mammor som vill ha mer från allt som livet erbjuder. Lycka, glädje, hälsa, framgång och pengar! Tillsammans ändrar vi motgång tillframgång och blir vår egen chef.

 

Mitt arbetsliv började som lärare, har jobbat mer än 19 år som lärare, som ledare, som chef. Under tiden har jag utbildat mig inom business och livs coaching. 

Blev förälskad i positiv psykologi där jag har tagit coaching certifikat hos en världskänd Finsk psykolog Ben Furman som har förändrat mig och mitt tankesätt. Efteråt ser jag inte problem för bakom varje problem finns ännu mer problem, istället lägger jag fokus på att se lösningen i varje problem.


Coach Darina Schartman livs och business
Darina Schartman Coach Darina Confident

Jag tror att när studenten är redo visas läraren och så var det i mitt fall. 

Nästa viktiga steg i mitt liv var att jag blev förälskad i NLP. Jag har utbildat mig både som livs master och business NLP practitioner och och har praktiserat NLP både i hem, arbete och med mina kunder, där upptäckte jag hur lätt det är att få ändring i livet med enkla strategier och metoder för att få det resultat man vill.

 

Med rätt tankesätt och rätt vägledning kan alla leva lyckligt, glatt och harmoniskt liv. 

Darina Schartman, coach darin
Darina Schartman coach Darina Confident

Frågor som jag ställde mig själv var:

- Vilken typ av förebild vill du vara för dina barn?

- Vilket liv vill jag leva?

- Vill jag bara överleva eller vara någon som lyckas i livet och inte ångrar att jag inte gjort det jag önskar?

- Vem vill jag tillhöra?

            De som klagar på allt och anklagar alla andra eller till en livs vinnare med ett stort, varmt hjärta som är här på jorden med stor vision att hjälpa andra?

-Vill jag missa mina drömmar eller leva mina drömmar? 

 

Jag visste att om jag vill att något annat ska börja hända i mitt liv så måste jag göra något annat.

Jag bestämde mig att jag var viktig och behöver prioritera rätt och prioritera mig själv. Men för att en förändring skulle hända behövde jag göra saker annorlunda. Det var dags att investera i mig själv. Jag har börjat utbilda mig, har skaffat mentorer i olika områden i mitt liv.

Jag ville vara framgångsrik i business därför skaffade jag mentorer som har lyckats i business som jag lär från. 

Jag ville vara framgångsrik med mina relationer till barn och min man därför skaffade jag en livscoach som hjälpte mig att se vad som behövs förändras för att få det resultat jag vill ha.

Jag ville vara framgångsrik med digital marknadsföring, då behövde jag coacher som har lyckats med det.

Efter det startade jag mitt första företag, började samarbeta med andra och vågade investera i olika projekt, köpte mina första fastigheter. 

 

Plötsligt kunde jag bara se möjligheter och inte problem. 

Resor blir en del av mitt liv både för mig och min familj. Vi träffade och lärde av många framgångsrika, drivna företagare världen över.

 

Jag började leva mitt dröm liv och fortsätter sätta nya drömmar som jag planerar uppfylla. Det som jag kom fram till på min utvecklings resa är att vi kan ha balans i vårt professionella och personliga liv. Vi kan leva lyckligt familjeliv och samtidigt driva business. 

Det handlar mycket om prioritering, planering och kunna önska sig det vi vill ha. 

 

Mina två motton är:

Det finns inga misslyckanden bara feedback & Impossible förvandlas till I’m possible! 

IMG_20200110_162631_edited.jpg