DAG 1 - Kraften av ett leende


Idag är det dag 1/30 dagars utmaning att vässa dina mentala superkrafter. Det är utmaningen för dig som vill skapa ett framgångsrikt liv. Vill du veta mer om denna utmaning? Läs här!


Visste du att det är vetenskapligt bevisat att man själv blir lyckligare av att le oftare.


Se dagens video här! Att le är så positivt för vårt liv, vi mår bättre. När vi ler med ett äkta leende, så sätter igång en rad positiva tanka, positiva känslor och händelser i kroppen.


Det är som en hälsosam dusch inuti dig. Men det får inte vara fejk leende det ska vara riktigt och äkta leende som kopplas till hjärtat.

Det räcker med att du börjar ett möte med ett leende så förändras stämningen till något positivt. Att se på problem med leende har inverkan att det blir lättare att ta itu med.

Så när vi ler och musklerna jobbar, då går det signaler till hjärnan och den uppfattar ”glädje” och skickar genast signaler om att tillverka massa lyckohormoner och avslappningshormoner. Nu vet vi att le är nyttigt men ändå ler vi så lite. När vi var små barn log vi genomsnitt 400 gånger per dag men som vuxna glömmer vi bort att le. Vi är så upptagna av våra problem att vi glömmer bort att le. Har läst att vuxna bara ler 15 gånger per dag. En stor skillnad mot när vi var barn och nu när vi är vuxna.

Läs mer om online programmet här

När vi börjar växa upp upplever vi livet så allvarligt och då tänker vi och är allvarliga. Men varför inte vara allvarliga med ett leende? Prova le när du gör någon uppgift som inte är rolig.

Hur känns det?

Det är bevisat att det ska vara mycket lättare och mindre krävande att göra uppgiften. Regel #1: Leende smittar. Vad du ger ut kommer du få tillbaka.Med hjälp av leende kan du övertyga dig själv om att du är glad, trots att du är sur, irriterad eller stressad. Många studier har visat att om en person som ler förstärker de sina positiva känslor och ansiktsmusklerna påverkar humöret det får hen att faktiskt också känna sig mer positiv. Läs mer om online programmet här

Regel #2: Leende minskar stresshormonerna i kroppen.Många undersökningar har visat att ett leende minskar på stresshormonerna i kroppen och kan också bidra till att frigöra spänningar. Genom ditt leende påverkar du inte bara dig själv men också omgivningen. Du kan inspirera andra och skapa mer produktivitet.


Uppgifter för idag: 1. Träna le några gånger för dig själv framför spegeln. 2. Träna på äkta leende, varje gång du ska le tänk på något som ger dig en lycklig känsla. 3. Observera hur ofta du får tillbaka ett leende från andra. 4. Skriv dagbok - hur kändes det när du log och när andra log mot dig?Vill du köra online programmet att vässa dina superkrafter och transformera ditt liv?

Utmaningen är för dig som

Som VILL Frigöra ditt sinne av allt gammalt som lastar och inte servar dig. SOM VILL Lära dig vara framgångsrik och lycklig i alla områden i ditt liv. SOM VILL Ta bort det som hindrar dig från att koncentrera dig på dina viktiga mål.Är du redo för att undersöka dina tankar, få en helt fantastisk helhetsupplevelse och göra förändring i ditt liv? Kom ihåg ingeting förändras om ingeting görs.

Läs mer om online programmet här