DAG 24 - Nyckeln Till Din Framtid

Har du någon gång velat ha något och sedan fick du det?

Visste du exakt vad du ville ha?

Kommer du ihåg hur allt började?

Varför tror du att du fick det?

Se på dagens video här

Vill du veta mer om kursen? Läs här!

Idag är det dag 24 av 30 dagar att vässa dina mentala superkrafter som hjälper dig att minska stress genom fungera och må bättre.


Ett starkt sinne kan åstadkomma mirakel. Visste du att allt skapas 2 gånger, först i vårt sinne och sedan i verkligheten. Tankar är kraftfulla och saker som vi skickar ut påverkar vår fysiska värld.

När något kommer in i vårt liv är det för att vi har använt vår visualisering. Vi skapar först en bild i vårt huvud och vi föreställer oss vad vi ser, hör eller känner, både bra och dåliga saker.


Att träna mentalt på att ta sig till framtiden och skapa det du vill, sedan komma tillbaka till nutiden, är en oerhört kraftfull teknik som alla framgångsrika människor använder dagligen, i alla områden i sitt liv.


Att göra mentala framtidsbilder, är en oerhört kraftfull metod som hjälper dig att fokusera på det som du vill göra och vem du vill vara. Det ger dig kraft i nuet att återta kraft att skapa din framtid.Därför är visualisering en viktig förmåga att träna på och bli mästare på. Det hjälper oss att gå från omedvetna, automatiserade tankar till medvetna inriktade tankar som servar oss.


Vill du veta mer om kursen? Läs här!

Idag får du lov att dagdrömma om vad du vill och drömma stort.

Det här kommer att befria dig helt från den verkliga världen med dess påfrestningar och begränsningar. Du kan önska dig precis vad du vill.

Och förstås ha roligt medan du gör det. Här finns inga gränser.


ÖVNING 1

Dröm stora drömmar!

För att nå framgång i livet behöver du våga drömma STORT!

Du måste tillåta dig själv att drömma
. Låt dig drömma och fantisera om vilket liv du skulle ha när du har obegränsat med pengar som rullar in på dina konton miljontals kronor, dollar, euro….


Vad skulle du göra om dagarna?

Vad skulle du använda din tid till?

Vilka människor skulle du umgås med?När du har gjort dina önskningar, sätt dig ner och låt dig sjunka in i drömmandet. I fantasin kan du bli precis vad du vill, så sätt fart. Dröm på och önska dig bort. Du behöver bara drömma några minuter och samtidigt tränar du din fantasi och hjälper dig själv att komma fram till vad du vill ha ut av livet.


Drömövning 2:

Föreställ dig att du inte har några hinder, inga gränser på vad du kan vara, ha eller göra i livet.
 Föreställ dig att:

– Du har all den tid du behöver
 –

Alla pengar du vill ha
 –

All utbildning
 –

All erfarenhet
 –

Alla vänner och partners
 –

All information och kontakter du behöver-

Om din potential var totalt gränslös:

Hur skulle ditt liv se ut då?

Låt fantasin skapa din framtid.

Svar:

Vad skulle du skapa i ditt liv som gynnar dig och din familj?

Svar:


Observationer och utvärdering är jätte viktigt. Hur kände du dig innan övningen?

Vilka tankar hade du innan? Vilka tankar och känslor hade du under dagen? Vilka tankar och känslor kom upp efter övningen? Vilka reflektioner fick du fram?

Vill du veta mer om kursen? Läs här!

Förberedelse för imorgon

Lycka till! Har du tidningar hemma? Samla massa färgglada gamla tidningar för imorgon ska vi leka och ha roligt.

Läs mer om dag 22 - Din energikick för hjärnan

Vill du köra online kurs? Online kursen är för dig som: SOM VILL Frigöra ditt sinne av allt gammalt som lastar och inte servar dig. SOM VILL Lära dig vara framgångsrik och lycklig i alla områden i ditt liv. SOM VILL Ta bort det som hindrar dig från att koncentrera dig på dina viktiga mål. Är du redo för att undersöka dina tankar, få en helt fantastisk helhetsupplevelse och göra förändring i ditt liv? Kom ihåg ingeting förändras om ingeting görs. Vill du veta mer om kursen? Läs här!