DAG 25 - Det magiska verktyget

Vi fortsätter med det kraftfulla verktyget vi människor har, visualisering. När vi använder visualisering, använder vi en process som skapar bilder i vårt sinne samtidigt som vi njuter av det vi vill ha.


Vill du veta mer om kursen? Läs här!

Idag är det dag 25 av 30 dagar att vässa dina mentala superkrafter som hjälper dig att minska stress genom fungera och må bättre.


Se på dagens video här


När vi visualiserar, förstärker vi våra kraftfulla tankar och känslor som vi har.

Visualisering är ett viktigt verktyg och används som grunden i positivt tänkande. Ju oftare du använder visualisering som motiverande verktyg desto mer energi och glädje får du till att ta dig framåt i både bra och dåliga tider.


Forskning visar att visualisering kan hjälpa oss må bättre, prestera bättre, stressa mindre och skapa mer balanserade liv. Alla kan visualisera men för att få det till sin fördel krävs träning. Genom att träna på visualisering kommer vi programmera vårt sinne för att uppnå vårt önskade resultat.Visualisering genom att skapa bilder, är något unikt för oss människor.

Det hjälper oss att nå våra visioner och drömmar. Visste du att vår hjärna inte ser skillnaden mellan vad som är verkligt och vad du upplever när du visualiserar?

Så låt oss träna på visualisering med att skapa en Önsketavla.


Vi förstärker visualisering av dina drömmar med hjälp av att vi skapar din egen önsketavla.

Se på dagens video här


Dagens övning:

Vad är en önsketavla? Det är en bit papper där du skriver eller klistrar in dina drömmar och önskningar. Du hjälper din hjärna programmera dina tankar med hjälp av visuella bilder som blir som ankare för att trigga dina fina känslor och tankar när du tittar på dem. Det skapar en känsla av lycka, glädje och en positiv bild av framtiden.Vill du lära dig mer? Det finns en onlinekurs tillgänglig. Läs här!

Varför ska du göra detta? När du skapar en bild i ditt sinne och du använder alla sinnen, du ser, hör, känner, smakar och luktar, omvandlas allt detta till celler i din hjärna. Du programmerar din hjärna och samtidigt använder du tavlan som trigger till att påminna dig om de härliga känslor och tankar du har i bilden av framtiden.


Genom att aktivt göra en visionstavla hjälper du dig själv att aktivt nå dina uppsatta mål. Din hjärna och dina känslor aktiverar dig när du påminns genom att titta på visionstavlan som du skapat.


Varje gång du ser den, kommer du att tänka på ett sätt som hjälper dig att agera mot dina drömmars mål. Du kommer att hjälpa dig själv att varje dag stärka din hjärnas fokus på det som du vill ha och utifrån ditt inställda fokus kommer du också att se, höra, känna helt nya saker som dyker upp i din vardag.


Vill du lära dig mer? Det finns en onlinekurs tillgänglig. Läs här!

Själv har jag stor erfarenhet av önsketavlor. Jag trodde inte på det, jag sa alltid att jag har allt i mitt huvud. När jag började använda önsketavlor har allt förändrats. Jag har nått mina mål och drömmar mycket snabbare. Många av dem som inte blev sanna, var önskningar som jag inte visste om jag verkligen vill ha eller inte var så starkt visualiserade med alla känslor inblandade.

Min drömlägenhet vid havet var en av mina önskningar på min önsketavla

Många tror inte på detta. Jag har själv inte trott att det fungerar! Men t.om forskning har förklarat för mig att visualisering verkligen fungerar.


Observationer och utvärdering är jätte viktigt.

Hur kände du dig innan övningen?

Vilka tankar hade du innan?

Vilka tankar och känslor hade du under dagen?

Vilka tankar och känslor kom upp efter övningen?

Vilka reflektioner fick du fram?


Läs mer om dag 24 - Nyckeln till din framtid


Vill du köra online kurs?

Online kursen är för dig som:

SOM VILL Frigöra ditt sinne av allt gammalt som lastar och inte servar dig.

SOM VILL Lära dig vara framgångsrik och lycklig i alla områden i ditt liv.

SOM VILL Ta bort det som hindrar dig från att koncentrera dig på dina viktiga mål.


Är du redo för att undersöka dina tankar, få en helt fantastisk helhetsupplevelse och göra förändring i ditt liv?

Kom ihåg ingeting förändras om ingeting görs.

Vill du veta mer om kursen? Läs här!

Lycka till med att skapa dina drömmar.