DAG 9 - Låt dig själv ha roligt


Idag är det dag 9 av 30 dagars utmaning för att vässa dina mentala superkrafter.

Utmaningen för dig som vill skapa ett framgångsrikt liv. Vill du veta mer 30 dagars utmaning? Läs här!


Idag ska vi ha jätteroligt! Lyckliga människor är lekfulla människor! Livet är fullt av tråkiga uppgifter som vi ändå måste göra. Då får man inte glömma bort att ha kul. Idag ska du se till att på ett enkelt sätt ha kul under dagen var du än är. På jobbet, hemma eller där du nu ska vara idag.Nu för tiden lever vi ett liv fullt av en massa måsten, borden och många tråkiga uppgifter som vi måste utföra. Men kom ihåg att livet inte bara handlar om saker som vi måste göra. Vi lever bara en gång, så varför inte njuta av resan istället för att bara vänta på slutdestinationen. Se video här:

Vill du veta mer 30 dagars utmaning? Läs här!


Hur många gånger hör vi inte människors säga: "jag väntar till fredag", eller "jag gör det på semestern" eller "det ska jag göra när jag går i pension"? Man ska inte vänta med att ha roligt. Det viktigaste är att vi må bra här och nu och inte imorgon.

Idag ska vi upptäcka att det går att ha roligt och att roa sig utan större ansträngning eller att det behöver kosta pengar. Det som gäller idag är avkoppling och nöje.


Gå tillbaka till när du var barn. Tänk tillbaka på din egen barndom. Vad tyckte du om att göra? Då hade du inte glömt hur man leker och hur man har kul. Vad gillade du att leka då? Vilka spel spelade du med dina föräldrar eller med dina vänner?


Vill du veta mer 30 dagars utmaning? Läs här!

Du ska nu ta fram fina minnen från din barndom och ta fram de känslor du kände när du för första gången spelade ett spel, när livet var enkelt utan ansträngning. Nu är tanken att du ska slappna av och glömma alla dina vardagsproblem för stunden. Vara som ett barn igen. Utan problem, bekymmer, oro, stress och ångest. Du kan leka med dina barn. Har du inga barn, lek med din partner. Lek för att skapa mer avkoppling och lättsamt sällskap. Samtidigt kommer du att få ett nytt perspektiv på dina problem. När du är avslappnad och skrattar kommer problemen och se mindre ut och det blir din bästa medicin. Lek med dina vänner på jobbet.


Spela frågespel eller hänga gubbe! Gå ut och lek kull eller kurragömma eller vad du vill. Stå på händer, baka kakor eller ligga på ägg i flera timmar och kolla på mol eller byggde du sandslott på stranden?


Det spelar ingen roll vad du gör, se bara till att det handlar om lek. Försökt att få tillbaka den där glädjen i att ta sig tid att leka. Gör saker för att det är kul. Lär dig att uppskatta de små sakerna i livet så ska du få se att din tillvara förändras. Observation och reflektioner 1. Vad tyckte du om spelen eller lekarna du valde? 2. Vann du? Var det i så fall positivt? 3. Hur kändes det att spela spel? 4. Hur var din dag efteråt?


Läs mer om dag 8 - Dina superkraftfulla triggers


Vill du köra en 30 dagars utmaning?

Utmaningen är för dig som: VILL frigöra ditt sinne från allt gammalt som stjälper dig istället för hjälper dig. VILL Lära dig vara framgångsrik och lycklig i alla områden i ditt liv. VILL Ta bort det som hindrar dig från att koncentrera dig på dina viktiga mål.


Är du redo för att undersöka dina tankar, få en helt fantastisk helhetsupplevelse och göra förändringar i ditt liv? Kom ihåg ingenting förändras om ingenting görs. Vill du veta mer om 30 dagars utmaning? Läs här!